ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ, РЕКЛАМАЦИИ И ЗЯМАНА: изтегли

------------------------------------------------------------------------------------

Замяна за друг размер или за друг продукт

В случай, че клиент желае да замени размера на поръчана и получена стока или желае друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ. Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). Към пратката трябва да бъде приложен: формуляр за връщане, рекламации, и замяна. В случай на замяна или отказ от поръчката, клиентът заплаща куриерската услуга към STOCKLINES.EU.
Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт/и от магазина, като във формуляра трябва да отбележи желания от него продукт/и. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, STOCKLINES.EU приспада първоначално заплатената от клиента сума за продукт/и и информира клиента за размера на крайното доплащане.

 

МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА АКО ЖЕЛАТЕ ЗАМЯНА!

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл [email protected] или на телефон: 0885 053 218.
Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

 Отказ от поръчка


Клиентите на онлайн магазин STOCKLINES.EU могат в 14-дневен срок от датата на получаване да върнат закупена стока. Потребителят носи отговорност само за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Върнатата стока трябва да е с ненарушен търговски вид, неизползвана (стоката не е носена, прана, гладена, скъсана), чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим), с етикети. Към пратката трябва да бъдe приложен: формуляр за връщане, рекламации, и замяна. Стойността на върнатата стока се възстановява по реда на разпоредбите на чл.54 и следващите от ЗЗП, моля оставяйте коректен IBAN за по-бързо обслужване.

Рекламации

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани производствени дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация Продавачът поема за негова сметка стойността на куриерските услуги. Моля преди да изпратите пратка към нас се свързвайте с нас, за да уточните начинът на връщане в случай на рекламация. Рекламации се приемат по реда описан в чл.122 и следващите от ЗЗП.

  • Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.
  • Връщане на място на пратки, лично от клиенти, на посочения адрес не се приемат. Приемаме пратки само и единствено изпратени с куриер до посечият офис на куриерската фирма. 
  • След приемане на върната стока ще получите имейл информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 7 дни при оставен коректен IBAN или в срок от 14 дни по реда описан в чл.54 и следващите от ЗЗП.
  • Всички върнати стоки към STOCKLINES.EU трябва да бъдат обезопасени от повреждане по време на транспорта и изпратени на адрес:

ЕТ "ЕМКОМ - Емил Златанов"
България, гр.Мартен 7058
офис на Еконт Експрес или Спиди

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки